• Club33 Norrköping

  Stöttar IFK Norrköping överallt!

  Vi samlas kring Gate33 på Curva Nordahl under hemmamatcherna.

  Innan och efter matcherna hittar ni flera av oss på Kvarterskrogen Durkslaget

  Arbetar aktivt för en positiv läktarkultur!

 • Hur det en gång startade

  Allt började med en idé om resor för de äldre, de lite mognare supportrarna. De som kallade sig för Peking Old Boys.

  Man ville ha lugn och ro och ordning och reda, där roliga teman skulle vara signifikativt för resorna. Många undrade då ifall kvinnor inte fick åka med. Men det fick de ju såklart och namnet ändrades till det klassiska Club33 som figurerat på flera andra ställen i världen i resesammanhang. Resorna i kombination med olika harmlösa tokigheter i rondeller och på andra ställen skulle locka fler folk att gå fotboll.

   

  De flesta sakerna i livet förändras, så även Club33. Visionerna och glädjen finns dock kvar. Idag ligger fokus på att verka lika mycket för framtiden som för nuet och det är större åldersspann på bussen. Man vill värna om nästa generationers kamrater till den blå stjärnan genom att föra vidare sunda värderingar till de yngre samtidigt som man vill anordna attraktiva resor med "det lilla extra".

   

  Man vill knyta band för livet och, enade i vått och torrt, stötta IFK Norrköping på hemma och bortamatcher runtom i världen. Framförallt - Det ska vara roligt att gå på fotboll!

   

  Nedan följer det manifest som våra anhängare står bakom och som genomsyrar det arbete vi genomför.

  Se även längre ner de fantastiska företagen som vi sammarbetar med och som vi varmt rekommenderar!

 • Manifestet

  Prioriterat fokus hos oss är att uppmuntra supportrar till IFK Norrköping att åka på bortaresor och stötta sitt lag på plats i med och motgång samt att vi aktivt arbetar för en positiv läktarkultur där alla ska känna sig hemma och trivas

  Vi är en politiskt & religiöst obunden grupp där alla oberoende av kön, nationalitet, etnisk eller social bakgrund ska känna sig välkommen om personen älskar IFK Norrköping i själ och hjärta. Vi stöttar inte på något sett några olagligheter, mobbning eller annan diskriminering.

  Vi uppmanar alla supporterled att visa respekt för sina medmänniskor och följa lagen. Även vad gäller pyroteknik där några av oss i framtiden önskar att det,

  med behörigt tillstånd och kontroll från klubbar och myndigheter, skall vara tillåtet.

   

  Bevarandet av 51%-regeln är ett av de absolut viktigaste att värna om om inte det absolut viktigaste. Detta så att medlemmarna inte förlorar makten över klubben till privata initiativ som kan göra vad de vill och äventyra hela klubbens existens.

  Vi motsätter oss ståplatsreduceringen. Vi anser att det vore förödande för den levande supporterkulturen om ståplats försvann. Ståplats skapar förutsättning för en fantastisk stämning och utveckling av läktarkulturen. Försvinner antalet ståplatser blir det dyrare att gå på fotboll och färre skulle ha råd. Alla ska ha råd och det ska vara roligt att gå på fotboll. Alla läktardelar är dock viktiga då alla människor är olika.

  IFK Norrköpings bästa är vårt mål och vi kommer uttrycka vårt missnöje när en företrädare för klubben motverkar klubbens bästa. Detta utan att det inskränker på något av ovanstående. Vi vill ha en bra dialog och kommunikation med alla supporterled runt IFK Norrköping.